May

Okul aile birliğimize ait mart ayı gelir gider tablosu ekte sunulmuştur.

Mrt

İstanbul Sanayi Odası tarafından finanse edilen "Elimdeki emek,evime yemek" projesi kapsamındaki çalışmalarımız titizlikle sürüyor.

Mrt

Okulumuz adına futsal ve basketbol kategorilerinden başarı ile dönen ve okulumuza 2 ayrı kategorisinde 4 kupa kazandıran öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Okul Aile Birliğimize ait 2023 yılı bilançosu ekteki tabloda sunulmuştur.

Ağu

Okulumuz 27 TEMMUZ -09 AĞUSTOS 2023 tarihleri arasında Erasmus+ programı kapsamında Elektrik - Elektronik ve Makina Teknolojisi Alanı 12 sınıf öğrencilerimiz ile Fıransa'nın Strazburg şehrinde staj faaliyetinde bulunmuşlardır. Hem mesleki hem kültürel bir program olan Erasmus+ ile öğrencilerimiz alanlarındaki gelişmeleri yurt dışında gözlemlemiş, Fransa (Strazburg, Colmar) Almanya (Stuttgart, Offenburg, Baden_Baden, Kehl) ve İsviçre (Basel) ülkelerindeki şehirleride görme fırsatı bulmuşlardır. Bir çok kültür, dil ve toplum ile de tanışma fırsatı bulmuşlardır. Yurt dışında staj faaliyetlerimiz başta Almanya ve Danimarka olmak üzere başka ülkerlerde de devam edecektir. Yürütmekte olduğumuz projelerin kız-erkek öğrencilerimizi böyle bir deneyim fırsatını yakalayabilmeleri için öğrenci görevlerini aktif ve başarılı bir şekilde yerine getirmelerine teşvik edeceklerini umuyoruz.

Okul Müdürü Abdulsadık AÇIK

May

Okulumuz öğrencileri 10-30 Nisan 2023 tarihleri arasında Erasmus+ programı kapsamında Portekiz’in Braga şehrinde staj faaliyetinde bulunmuşlardır. Hem mesleki hem kültürel bir program olan Erasmus+ ile öğrencilerimiz alanlarındaki gelişmeleri yurt dışında gözlemlemekle beraber yeni bir kültür, dil ve toplum ile de tanışma fırsatı bulmuşlardır. Yurt dışında staj faaliyetlerimiz başta Almanya olmak üzere başka ülkerlerde de devam edecektir. Yürütmekte olduğumuz projelerin öğrencilerimizi böyle bir deneyim fırsatını yakalayabilmeleri için öğrenci görevlerini aktif ve başarılı bir şekilde yerine getirmelerine teşvik edeceklerini umuyoruz.

Okul Müdürü Abdulsadık AÇIK

Öğrencilerimizden Berna Sanka halter dalında istanbul birincisi olarak Türkiye halter şampiyonasına katılma hakkı kazanmıştır. Tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Haz

Meslek liseleri sanatla buluşuyor projesi kapsamında okulumuz öğrencisi Ahmet TOSUN Müzik kategorisinde ikinci olmuştur.

SPORTİF BAŞARILARIMIZ

Haz

Öğrencilerimizin yıl boyunca kazandıkları kupalar için tören düzenlendi.