OKULUMUZ ÖĞRENCİSİNDEN BÜYÜK BAŞARI

Meslek liseleri sanatla buluşuyor projesi kapsamında okulumuz öğrencisi Ahmet TOSUN Müzik kategorisinde ikinci olmuştur.

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İstanbul Sanayi Odasının işbirliği ile düzenlenen Meslek liseleri sanatla buluşuyor projesi kapsamında Odakule'de düzenlenen final gecesinde Örfi Çetinkaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Ahmet TOSUN Müzik kategorisinde ikinci olmuştur. Ödül töreni Sayın Milli Eğitim Bakan Danışmanı Doç. Dr. Aylin Şengün Taşçı ,MEB İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı,  İSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İrfan Özhamaratlı, Jüri üyeleri Değerli sanatçı ve İSO Meclis üyesi işadamları Hikmet Barutçugil, Melihat Gülses, Eyüp Cihan Ferah, İsmail Altunsaray, Ramazan Güven, Ömer Karadeniz, Sevda Arıkan, Ömer Karahan, Oya Çınar ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti. Okulumuzu ve öğrencimizi kutluyoruz.

13-06-202213-06-202213-06-2022

Yayın: 13.06.2022 - Güncelleme: 26.06.2023 15:47 - Görüntülenme: 587