Seminerler

Şbt

Öğrencilerimizi Karbonmonoksit zehirlenmesi konusunda bilinçlendirmek için eş zamanlı olarak tümsınıflarımızda video ve sunum izlettik.

Ock

Cinsel istismar ve taciz konusunda öğrencilere açıklayıcı bilimsel bilgi aktarmak amacıyla okulumuz Tarih Öğretmeni Filiz FİDANOĞLU ve Okul Rehber Öğretmenimiz Hülya ORHAN "Çocuk İhmali ve Cinsel İstismarını Önleme" Semineri düzenlemiştir.

Kas

Aydın Üniversitesi okulumuz 12. sınıf öğrencilerine Üniversite sınavı hakkında bilgilendirme semineri düzenledi.

Alan Seçimi Semineri

Nis

12. Sınıf Öğrencilerimize İş Sağlığı Ve Güvenliği Semineri

Nis

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Sigarayla Savaşanlar Vakfı'nın (bugünkü adıyla Türkiye Sigara ile Savaş Derneği) kurucusu. M. Ubeyd KORBEY 'Sigaranın Zararları' konusunda 9. ve 10. Sınıf öğrencilerimize seminer vermiştir.

Şbt

Geçen sene mezun olup Aydın Adnan Menderes Beden Eğitimi ve Spor bölümünü kazanan öğrencimiz Celalettin Uzun okulumuza gelerek öğrencilerimizle bir araya geldi.

Okulumzuda Bağımlılıkla Mücadele Semineri  Yapıldı.