Gezilerimiz

Fuat SEZGİN'in izinde ve Milli Hafıza projeleri kapsamında Öğrencilerimiz İslam Bilim ve Teknoloji Tarihi Müzesini ziyaret ettiler.

Kitap Fuarı Gezisi

Darıca Hayvanat Bahçesine Gezisi...

İstanbul'a yakın gezilecek yerler listesinde yer alan bir başka mekan Darıca Hayvanat Bahçesine öğrencilerimiz ile birlikte bir gezi düzenledik. Gezide öğrencilerimiz daha önce hiç görmedikleri hayvanları görme fırsatını yakaladı ve çok mutlu oldu.

Educaturk Yüksek Öğretim Günleri etkinlikleri 10:00-16:00 saatleri arasında, tüm öğrenci, öğretmen, veli ve diğer eğitim görevlilerine ücretsiz olarak açık olacaktır.

Ayrıca Educaturk´ün yapılacağı ildeki liseler ile irtibata geçilerek özellikle lise 3 ve 4. sınıflardan toplu ziyaret organizasyonu gerçekleştirilecektir. Bizde okul olarak bu fuara gezi düzenledik ve öğrencilerimiz kafalarındaki birçok soru işaretine cevap bulma şansı elde etti.